toggle menu

Juffrouw van Zanten

EAT DRINK PLAY RELAX

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek die je de drukte van de dag doet vergeten. Een plek waar je welkom bent met vrienden of met je laptop en waar ook je kinderen zich vermaken.

 

Terwijl de kleintjes uitgedaagd worden met ons zorgvuldig geteste speelgoed, verdiep jij je in onze onweerstaanbare kaart. Of je nu zin hebt in een stevige lunch, een gezond sapje, een goede koffie, een stuk taart of een borrel, Juffrouw van Zanten heeft het in huis.

 

Een gezonde maaltijd. Snel en om te smullen. Kom eten op een doordeweekse dag…en geniet van onze heerlijke dinerbowls. Boordevol groenten, verse kruiden en heerlijke smaaksensaties. Tot 20.00 uur zijn wij open – zodat je daarna nog kan sporten of relaxen. Wij willen je verwennen en zorgen ervoor dat je opgeladen weer naar buiten stapt. Onze heerlijke producten geven je energie. Heb je vandaag geen tijd om te blijven? Dan neem je het mee voor thuis of onderweg. Net zo makkelijk.

 

Alle producten kiezen wij bewust. Neem bijvoorbeeld onze koffie: gemaakt met de beste bonen die de mannen van Giraffe konden vinden. We bereiden hem voor je met onze La Marzocco of – als je dat liever hebt – ouderwets met een filter. Wij vinden beide heerlijk! Lokaal…biologisch en speciaal. Ook voor heerlijke specials zoals een Lazy Morning Brunch of High Tea zit je goed. Uit liefde voor de aarde kiezen we zo veel mogelijk voor biologische en lokale producten die het milieu minimaal belasten.