toggle menu

Mascara Mode

Juliana Silva

Als dame kun je bij Mascara je complete outfit bij elkaar shoppen. Van casual werkkleding en feestelijke cocktail-jurkjes tot jeans, jassen, sieraden en sjaals.

Mascara is een echte boetiek, maar dan wel zonder poespas. Een boetiek waar je toevallig net dat ene leuke vestje, jasje of jurkje vindt, waar je al heel lang naar op zoek was. En voor een prijs waar je portemonnee vrolijk van wordt. Wie wil dat nu niet?

Sinds 2007 geopend op de Middellandstraat en in feite het jongere zusje van Mamcare, de winkel naast Mascara op de straat dat gespecialiseerd is in gelegenheidskleding voor kinderen. Hier kun je terecht voor de meest feestelijke selectie van jurken en pakken voor doopfeesten, verjaardagen en bruiloften.

Bedrijfsleidster van Mascare Juliana Silva is het vertrouwde en vriendelijke gezicht van de sympathieke winkel. Juliana: “Ik merk dat de klanten die hier binnenkomen het fijn vinden om persoonlijk en eerlijk advies te ontvangen. Dit in tegenstelling tot de grotere ketens, waar je geen persoonlijke aandacht kunt verwachten. Ik maak een praatje met de klant en merk gauw genoeg of iemand alleen wilt rondsnuffelen of dat ze advies willen.”

“We zijn continue bezig om mensen te verrassen.”

Wekelijks nieuwe combinaties
De collectie van Mascara wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items. Juliana zorgt samen met eigenaar Salim voor de inkoop. In de etalage worden wekelijks de nieuwe combinaties gepresenteerd. “Wat voorbijgangers zien op de mannequins is wat ze in eerste instantie naar binnen brengt. Daarnaast is het een kwestie van mond-tot-mondreclame. Na een tevreden aankoop komen klanten vaak terug met hun vriendinnen of familieleden,” vertelt Juliana. “Onze collectie is heel breed en trekt daardoor een grote leeftijdsgroep aan. We hebben veel vaste klanten die regelmatig langskomen om een kijkje te nemen naar de nieuwe items. We horen graag wat ze zoeken. Dat houdt ons scherp. En dat nemen we weer mee bij de inkoop. We zijn continue bezig om mensen te verrassen.”

“Jeans zijn bij ons een bestseller, want de pasvorm is perfect voor een vrouw met ‘curves’. Ook de ‘Fame’ collectie is populair. Het is een lijn die net iets ‘dressier’ is. Het bestaat onder andere uit mooie bloesjes en colberts. Warme kleuren zoals oker en rood gecombineerd met dierenprints vind je terug in deze collectie,” aldus Juliana.

Een begrip in Rotterdam West
Juliana is inmiddels vergroeid met de Middellandstraat en de klantenkring. “Het is gewoon heel leuk om relaties met klanten op te bouwen. Inmiddels zijn we een begrip in Rotterdam West. Het is belangrijk dat er winkels zoals Mascara op de Middellandstraat zitten. Het geeft een leuke afwisseling. We hopen dan ook dat steeds meer mensen onze winkel bezoeken.”

Middellandstraat - Mascara Mode Middellandstraat - Mascara Mode Middellandstraat - Mascara Mode Middellandstraat - Mascara Mode Middellandstraat - Mascara Mode Middellandstraat - Mascara Mode Middellandstraat - Mascara Mode