toggle menu

Marakesh

Bakker van beproefde tradities

Tradities waar onze klanten ons om vertrouwen, eigenlijk gewoon zoals het hoort.

Bakkerij Marakesh is een familiebedrijf met een lange traditie in het bakken van brood en banket. Deze traditie gaat generaties terug en is overgegaan van vader op zoon. Een belangrijk kenmerk van Marakesh is het vasthouden aan traditionele werkwijzen en ambachtelijk werken. Dit resulteert in het fijnste brood en het lekkerste gebak van Nederland. Zorg om kwaliteit!

In de huidige vorm bestaat de bakkerij sinds 1991. Door het behoud van de kwaliteit is de bakkerij zo succesvol geworden, dat deze is uitgebreid in zeven filialen in den haag en rotterdam. Kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice zijn binnen marakesh de norm.

Wij weten hoe lekker en gezond brood smaakt. Door de familietraditie heeft marakesh kennis en ervaring om lekker brood en gebak te maken. Daarbij wordt er uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, dat is het geheim van Marakesh.

Alle producten uit onze bakkerij voldoen aan de hoogste standaards van smaak, kwaliteit en versheid. Onze kennis en ervaring delen wij graag met de jonge generatie en nieuwkomers in het vak. Bakkerij Marakesh stelt al meerdere jaren trainingsplaatsen beschikbaar voor toekomstige bakkers en banketbakkers, dit doen wij in samenwerking met het Albeda College.

Deze jonge toekomstige bakkers komen met veel succes bij Marakesh de fijne kneepjes van het vak leren.