toggle menu

Friday Kapsalon

Barber en Argan

Wij zijn gevestigd op de 1e middellandstraat 126B op deze vestiging kunt u ook terecht voor het knippen van u haar.
De kappers van Friday heten u welkom voor het het opscheren van uw haar of het bij knippen van u coupe, contouren bijwerken of het fine tunen van u baard.

Verder heerst er altijd een gemoedelijke sfeer en word u vriendelijk ontvangen.

 

Ontdek nu zelf het eeuwenoude geheim uit Marokko voor een stralende huid en glanzend haar. Dit schaarse pure ‘Marokkaanse goud’ van de argan boom zit vol met vitamine E en antioxidanten. Het is onze private label Arganolie, deze Argan olie is duurzaam gewonnen en koud geperst. Wij persen de Argan noten zelf tot pure biologische olie en garanderen onze klanten een waarlijk bio-kwalitatief en gezond product. Verder is het voor ons van essentiële waarde om de oorsprong van de noot en streek goed te vertegenwoordigen zodat onze klanten goed weten wat ze in huis halen.

Om de optimale Argan ervaring te delen hebben wij ook veel waarde gehecht aan een leuk kwalitatief jasje waarin onze hoogwaardige olie in gepresenteerd word. Het authentieke Marrakech en omstreken gevoel is daarom een must!
Wij zijn de eerste Argan speciaal zaak in Nederland met een ruim assortiment aan Argan van cosmetische tot aan culinaire doeleinden.