toggle menu

Foodking Restaurant

Pizza grootheid van Rotterdam West

De naam zegt genoeg, en mocht je het niet geloven?! Kom dan gauw langs want wij geven namelijk vaak vrijblijvend “offers” weg om mensen te laten proeven. Niet om te laten zien hoe goed wij zijn, maar om u te laten beleven waarom wij zo goed zijn! Men verwacht het niet, maar iedereen die komt is uitermate positief over onze producten. Dat komt door kwaliteit, service en de liefde waarmee wij onze producten bereiden. Daardoor proeft u net dat beetje meer wat u doet laten terugkomen om ook onze andere producten te proberen!

 

Leuk voorbeeldje: Wij hebben maar liefst 10 verschillende soorten kapsalons! WOOW! En raad eens…dat allemaal zonder frituur! Want gezond hoeft niet vies te zijn, integendeel! Wij woorden beoordeeld als beste kapsalon én pizza restaurant door klanten en dat heeft een reden!

 

Naast kapsalons en pizza’s serveren wij ook heerlijke diverse panini’s, kipstukjes, aardappelwedges en nog wat lekkere side dishes. Alles wordt dagelijks vers bereidt en we hebben absoluut géén frituur waardoor alles lekker gezonder is en vers uit de oven!