toggle menu

Centraal gelegen
en goed bereikbaar

Locatie

De Middellandstraat is een winkelstraat aan de westzijde van de binnenstad van Rotterdam. In de volksmond is de Middellandstraat de straat tussen ’s Gravendijkwal en de Heemraadsingel. De Middellandstraat bestaat uit een deel 1e Middellandstraat, 2e Middellandstraat en het Middellandplein. De straat is bijzonder goed bereikbaar en iedereen is welkom!


Openbaar vervoer

De Middellandstraat is heel goed en snel te bereiken met de tram. Vanaf Centraal Station pak je tram 21 (richting Schiedam Woudhoek), 23 (richting Marconiplein), 24 (richting Holy). Uitstappen bij de 2e Middellandstraat. Dat zijn maar 3 haltes.


Met de auto

De Middellandstraat is heel goed en snel te bereiken met de auto.

Vanaf richting Den Haag neem je bij knooppunt Kleinpolderplein afslag Centrum (s113) en rij je langs Diergaarde Blijdorp waarna je de eerste afslag rechts (Van Aerssenlaan) neemt, vervolgens ga je de Diergaardetunnel onderdoor en ga je op de rotonde rechtdoor. Bij het eerstvolgende kruispunt ga je naar links en ben je op de Middellandstraat.

Vanuit Zuid neem je de ’s Gravendijkwal (s100) om vervolgens bij de kruising 1e Middellandstraat links af te slaan en kom je aan op de Middellandstraat.

 


Parkeren

Parkeren kan op de winkelstraat zelf (ma-zo 9-18 uur) eerste 30 minuten voor 10 cent (stop & shop), daarna geldt het reguliere tarief 0,50 per 18 minuten; 1e uur 0,93 daarna 1,67 per uur. Zone 504.

Parkeren in de omliggende straten (ma-za 9-18 uur) is 1,67 per uur. Tarief 0,50 per 18 minuten. Zone 500.